Info

Info

Ota olut 2022 tulee elokuun viimeisenä ja syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna! Paikkana Espoon Otaniemi. Festarialue K-18.

Avoinna

Festarialue on auki tänä vuonna kahtena eri viikonloppuna:

  • Elokuun viimeinen viikonloppu:
    • Perjantaina 26.8. klo 15 – 00
    • Lauantaina 27.8. klo 15 – 00
  • Syyskuun ensimmäinen viikonloppu:
    • Perjantaina 2.9. klo 15 – 00
    • Lauantaina 3.9. klo 15 – 00

Saapuminen

Ota olut pidetään jälleen Espoon Otaniemessä, ravintola Fat Lizardin takana, osoitteessa Tietotie 1.

Tapahtumaan on helpointa saapua metrolla. Festarialue sijaitsee suoraan Aalto-yliopiston metropysäkin sisäänkäynnin edessä. Poistu metrosta Tietotien suuntaan.

Paikalle on myös mahdollista saapua bussilla (111, 550 ja 555 Aalto-yliopiston pysäkiltä) tai autolla. Huomioithan, että parkkipaikkoja ei ole erikseen järjestetty tapahtumaa varten.

Maksutavat

Liput on helpointa ostaa ennakkoon verkkokaupastamme (Liput tulevat myyntiin 25.5.). Portilla voit maksaa maksukortilla tai käteisellä.

Festarialueella maksaminen tapahtuu Visa- tai pankkikortilla. Muut luottokortit ja mahdollisuus maksaa niillä tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Liput ja lipputyypit

Pääsylippuja on kahdenlaisia: Yhtenä viikonloppuna sisäänpääsyyn oikeuttavia sekä molempina viikonloppuina sisäänpääsyyn oikeuttavia. Yhden päivän lippuja emme valitettavasti myy, koska yhden päivän lipun hinnaksi tulisi sama kuin yhden viikonlopun lipun hinnaksi.

Lipuista on olemassa normaalihintainen versio sekä opiskelijahintainen, hieman halvempi, versio. Opiskelijalipun ostajan tulee näyttää opiskelijakortti saapuessaan tapahtumaan.

Kaikkiin pääsylippuihin sisältyy Spiegelau Craft Tulip Barrel -olutlasi.

Lisäksi myynnissä on pöytävarauksia. Pöytävaraukset oikeuttavat yhteen 8:n henkilön pöytään, joka on varattu seurueellenne. Pöytävaraus ei pidä sisällään sisäänpääsylippuja.

Tarjolla on myös ryhmä- ja yrityspaketteja joita voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta

Ohjelma

Tarjolla on laajennettu juomavalikoima kotimaisten pienpanimoiden craft-oluista siideriin ja viineihin.

Tänä vuonna Ota olut jakautuu kahdelle eri viikonlopulle ja molempina on sekä uniikkeja että samoja panimoja. Tarkemmat tiedot löytyvät ”Panimot ja ruoka” -välilehdeltä.

Tapahtumassa on myös musiikillisia esityksiä:

Ensimmäisenä viikonloppuna Retuperän WBK esittää performanssin molempina iltoina, ja lauantaina kuuden aikaan lavalle astuu Otaniemi Fusion Kitchen, insinööritaidolla tehtyä jazzia.

Toisena viikonloppuna perjantaita siivittää DJ Mikko Mattlar ja lauantaita säestää musiikkikerho PELMU:n parhaimmisto.

Ryhmät ja yritykset

Ryhmät voivat halutessaan varata oman pöydän. Yrityspaketeista voit olla tarkemmin yhteydessä sähköpostilla .

Narikka

Tapahtumassa on tarjolla valvottu narikka, jonne voi jättää tavaroitaan. Huomioithan, että tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia laseja tai alkoholijuomia. Alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon, se on jopa suotavaa!

Esteettömyys

Tapahtuma on esteetön, ja sinne on mahdollista saapua pyörätuolilla.

Historia

Ota olut on poikkitieteellisen opiskelijaryhmän talkootyöllä järjestetty olutfestivaali Espoon Otaniemesssä.

Alkunsa olutfestivaali sai kesällä 2016, kun erään kohtalokkaan illan ja yhteentörmäyksen seurauksena opiskelijaystävä päätyi Helsinkiläisen ravintolayrittäjän kanssa keskustelemaan olutkulttuurista. Ja tietenkin pohtimaan kuinka kivaa sitä olisi itsekin järjestää olutfestivaali.

Kuten parhaille ideoille joskus käy, idea ei jäänyt pelkästään idean tasolle. Seuraavana aamuna opiskelijaystävä heräsi puhelimensa muistutukseen: ”Järjestä olutfestivaali.”

Mystisen viestin mukana oli puhelinnumero. Ja puhelun jälkeen olivat rattaat vääjäämättömästi rullaamassa.

Alkujaan Otaniemen Design Factorylla järjestetty tapahtuma kasvoi vuonna 2018 mittoihin joita entinen tila ei voinut enää tyydyttää. Uudeksi paikaksi valikoitui tuliterän metroaseman toisella puolla sijaitseva parkkialue, ja uudeksi osoitteeksi vakiintui Tietotie 1, ravintola Fat Lizardin takana ja aivan metroaseman ovien vieressä.

Nyt kahden taukovuoden jälkeen Ota olut -olutfestivaali järjestetään viidettä kertaa. Tänä vuonna kasvua ei ole tarvinnut hakea paikan vaihdoksesta vaan se on saatu laajentamalla karkelo kahden viikonlopun mittaiseksi.

Eli ilon vuonna 2022 Ota olut -olutfestivaali palvelee kävijöitään sekä elokuun viimeisenä (26.8.-27.8.) että syyskuun sensimmäisenä (2.-3.9.) viikonloppuna.

Verkkokauppa

Verkkokaupan toimitusehdot:

Voit maksaa verkkokaupassa pankki- ja luottokorteilla, suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai MobilePaylla. Liput toimitetaan maksun jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-lippuna, jonka voit joko tulostaa tai näyttää puhelimestasi portilla. Jos tilasit opiskelijalipun, varaudu näyttämään opiskelijakortti sisäänpääsyn yhteydessä. Huomioithan, että tapahtuma-alue on K-18, ja tarkastamme iän portilla. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun, .

Emme vaihda, palauta tai lunasta takaisin jo maksettuja lippuja. Tarkasta siis tilausta tehdessäsi tiedot huolella. Tapahtumassa ostetuilla tai jaetuilla Ota olut -tuotteilla ei myöskään ole palautusoikeutta. Mikäli joudumme peruuttamaan tai siirtämään tapahtuman, palautamme kaikki ennakkolippumaksut asiakkaille.

Kaikki lippujen hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Verkkokaupan liput myy OJS-Staff Oy, Y-tunnus 2852078-8, Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki, .

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com