Info

Info

Ota Olut avoinna perjantaina 28.8. ja lauantaina 29.8. iltapäivästä puoleenyöhön. Paikkana Espoon Otaniemi. Festarialue K-18.

Avoinna

Festarialue on auki:

  • Perjantaina 28.8. klo 15:00–24:00
  • Lauantaina 29.8. klo 14:00–24:00

Valomerkki tulee 30 minuuttia ennen sulkemista, ja tarjoilu lopetetaan tällöin.

Saapuminen

Ota Olut pidetään jälleen Espoon Otaniemessä, ravintola Fat Lizardin takana, osoitteessa Tietotie 1.

Tapahtumaan on helpointa saapua metrolla. Festarialue sijaitsee suoraan Aalto-yliopiston metropysäkin sisäänkäynnin edessä. Poistu metrosta Tietotien suuntaan.

Paikalle on myös mahdollista saapua bussilla (111, 550 ja 555 Innopolin pysäkiltä) tai autolla. Huomioithan, että parkkipaikkoja ei ole erikseen järjestetty tapahtumaa varten.

Maksutavat

Liput on helpointa ostaa ennakkoon verkkokaupastamme. Portilla voit maksaa maksukortilla tai käteisellä.

Festarialueella maksaminen tapahtuu lähimaksuna Corego-kortilla, johon voi ladata rahaa joko lipun oston yhteydessä, alueella olevalta latauspisteeltä tai omalla puhelimella tapahtuman aikana. Emme hyväksy festarialueella käteistä tai maksukortteja. Kaikki maksut, mukaan lukien ruokaostot, tehdään käyttäen Coregoa.

Saat Corego-kortin sisäänpääsyn yhdeydessä. Jos olet ostanut ennakkolipun, kortille on ladattu valmiiksi tilaamasi määrä arvoa. Lataamalla Corego Account -apin puhelimeesi (saatavilla Google Playsta tai Apple App Storesta) voit ladata lisää arvoa kortille, ja palauttaa käyttämättä jääneet rahat tilillesi tapahtuman jälkeen.

Ohjelma

Tarjolla on laajennettu juomavalikoima kotimaisten pienpanimoiden craft-oluista siideriin ja viineihin.

Olutastingejä on tarjolla klo 17 ja 19 molempina päivinä. Varaa paikkasi ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä.

Lauantaina klo 20 yritetään jälleen rikkoa Via Dolorosan yhteislaulun maailmanennätystä.

Ryhmät ja yritykset

Ryhmät voivat halutessaan varata oman pöydän. Isommille ryhmille ja yrityksille on tarjolla omia telttoja, sisältäen henkilökohtaisen isännän tai emännän. Yrityspaketeista voit olla tarkemmin yhteydessä sähköpostilla .

Lapsiparkki

Tapahtuma-alue on K-18. Tarjolla on lauantaina 29.8. klo 14:00-18:00 lapsiparkki festivaalialueen sisäänkäynnin vieressä. Lapsiparkin hinta päivitetään myöhemmin.

Narikka

Tapahtumassa on tarjolla valvottu narikka, jonne voi jättää tavaroitaan. Huomioithan, että tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia laseja tai alkoholijuomia. Alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon, se on jopa suotavaa!

Esteettömyys

Tapahtuma on esteetön, ja sinne on mahdollista saapua pyörätuolilla.

Historia

Ota Olut on poikkitieteellisen opiskelijaryhmän talkootyöllä järjestetty olutfestivaali Espoon Otaniemesssä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa, eli on siis syytä vähän isompaan juhlaan!

Verkkokauppa

Verkkokaupan toimitusehdot:

Voit maksaa verkkokaupassa pankki- ja luottokorteilla, suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai MobilePaylla. Liput toimitetaan maksun jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-lippuna, jonka voit joko tulostaa tai näyttää puhelimestasi portilla. Jos tilasit opiskelijalipun, varaudu näyttämään opiskelijakortti sisäänpääsyn yhteydessä. Huomioithan, että tapahtuma-alue on K-18, ja tarkastamme iän portilla. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun, .

Emme vaihda, palauta tai lunasta takaisin jo maksettuja lippuja. Tarkasta siis tilausta tehdessäsi tiedot huolella. Tapahtumassa ostetuilla tai jaetuilla Ota Olut -tuotteilla ei myöskään ole palautusoikeutta. Mikäli joudumme peruuttamaan tai siirtämään tapahtuman, palautamme kaikki ennakkolippumaksut asiakkaille.

Kaikki lippujen hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa, paitsi Tasting, joka sisältää 24 % arvonlisäveroa, ja Corego-kortille ladattu arvo, joka ei sisällä arvonlisäveroa.

Corego-kortille siirretyt käyttämättömät rahat voi palauttaa omalle tilille käyttäen Corego Account -appia (ladattavissa Google Playsta tai Apple App Storesta) tai käteisellä festareiden aikana.

Verkkokaupan liput myy OJS-Staff Oy, Y-tunnus 2852078-8, Mannerheimintie 12 B, 00100 Helsinki, .

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com