Ohjeistus

Liput
Tapahtuman pääsylippuja saa sekä ovelta että internetistä. Ennakkolippuja tapahtumaan myydään Seamchipin verkkokaupassa
Ennakkoliput netistä maksavat 10€ ( + ennaltaladattu arvo Seamchip-kortilla) ja ovelta 10/12€ (yhden /kahden päivän) lippu.

Lipunmyynnin alkamisen kunniaksi lippuja myydään alennetuin early bird hinnoin 19.7. asti! Tarjoamme early bird pääsylippuun 2 euron alennuksen eli tapahtumalipun voi lunastaa itselleen 8 euron hintaan, tapahtumalippu + 15 euroa Seamchip arvoa kustantaa 23 euroa ja tapahtumalippu + 30 euroa Seamchip arvoa kustantaa 38 euroa. Pääsylipun hintaan sisältyy myös Spiegelaun Tulip-olutlasi.

Myymme tänä vuonna myös pakettilippuja (10 hlö tai enemmän), pöytävarauksia (5 hlö tai enemmän) sekä 45 minuutin olutmaisteluita olutasiantuntijan vetämänä (5 hlö tai enemmän). Näistä voi tiedustella lisää sähköpostitse osoitteesta info@otaolut.fi!

Hinnat
Tapahtumassa maksu tapahtuu tiskeillä Seamchip-kortilla. Kortille ladataan lipunoston yhteydessä haluamansa summan rahaa ja sitä saa täydentää haluamallaan määrällä sitä mukaan kuin haluaa.

Annokset maksavat lähtökohtaisesti 3€/kpl, mutta panimot saattavat pyytää enemmän erikoisemmista tai vahvemmista annoksista.