Ohjeistus

AUKIOLOAJAT

Perjantai 30.8. 15-24
Lauantai 31.8. 12-24

Valomerkki tulee 30 minuuttia ennen tapahtuman päättymistä kumpanakin päivänä.

HUOM! Tapahtuma on K-18! Alueelle eivät valitettavasti voi tulla siis edes sylilapset.

TAPAHTUMAAN SAAPUMINEN

Parhaiten pääset paikalle metrolla. Jää pois Aalto-yliopiston pysäkillä ja suuntaa Tietotien puoleiselle uloskäynnille. Tapahtuma sijaitsee ravintola Fat Lizardin takana olevalla parkkipaikalla. Metropysäkiltä on noin 100 metrin matka alueelle. Tapahtumaan pääsee myös busseilla 111, 510 & 550.

Yöllä tapahtumasta pääsee myös pois bussilla 108N.

LIPUT

Tapahtuman liput maksavat ennakkoon 10€ netistä ja sekä 10€ ovelta. Ennakkolipun voi ostaa osoitteesta www.seamchip.fi/otaolut. Huomaa, että nettisivuilta tulee ostaa siis ainakin sisäänpääsylippu, sekä halutessaan arvon ennakkolatauksen CoreGo-korttiin (HUOM! entinen Seamchip-kortti!)!

ENNAKKOLIPUT

Ennakkolipun ostaneet käyttävät samaa sisäänkäyntiä, mutta heille on oma kassanpisteensä sisäänpääsyn nopeuttamiseksi. Tämä kassa sijaitsee oikealla puolella sisäänkäyntiä.

SISÄÄNKÄYNTI & MAKSAMINEN

Tullessasi alueelle sinun tulee hankkia festivaalien virallinen maksukortti. Maksut tapahtumassa tehdään CoreGo-arvokortilla (HUOM! entinen Seamchip-kortti!). Kortilla maksetaan lähimaksun avulla ruoka- ja panimopisteillä.

Mikäli sinulla ei ole ennakkolippua, maksat kassalla sisäänpääsymaksun sekä lataat maksukortille haluamasi määrän rahaa.

Suosittelemme kuitenkin ennakkolipun sekä ennaltaladatun kortin ostamista internetistä sisäänpääsyn nopeuttamiseksi.

Korttia voit ladata alueella erillisellä latauspisteellä tai omalla älypuhelimellasi.

COREGO TILI

Apple Storesta sekä Google Play Storesta löytyy sovellus nimeltä “CoreGo tili”. Tällä sovelluksella voit ladata CoreGo-korttiisi arvoa puhelimen avulla. Sovelluksen avulla voidaan siirtää myös kortilla oleva arvo takaisin pankkitilille. CoreGo tilin avulla arvon saa siirrettyä 1.9. 23:59 asti.

ARVON PALAUTUS

Mikäli haluat kortilla olevan arvon itsellesi takaisin, voit lunastaa sen joko käteisellä tapahtumassa tai käyttäen CoreGo tili sovellusta. CoreGo tilin avulla arvon saa siirrettyä tapahtumisen päättymisestä aina sunnuntaihin 1.9. 23:59 asti.

NARIKKA

Sisäänkäynnin yhteydessä on vartioitu narikka välttämättömiä säilytystarpeita varten. Alueelle ei saa tuoda: omia juomia, omaa maistelulasia, teräaseita, aseita tms. Alueella on myös vartioimaton narikka, jonne voi jättää tavaroitaan. Alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon.

FESTIVAALILASI

Sisäänkäynniltä saat mukaasi festareiden virallisen Spiegelau-lasin. Tänä vuonna lasi on laadukas Spiegelaun Tulip-lasi. Saat lasin omaksesi. Älä tuo omia laseja! Alueelle saa tuoda tyhjän vesipullon.

LASIPARKKI

Tapahtumassa on uloskäynnin lähettyvillä lasiparkki. Lasiparkkiin voi jättää lasinsa poistuessaan tapahtumasta. Tällöin saat itsellesi lasiparkki kortin, jolla voit lunastaa lasin takaisin itsellesi, esim. seuraavana päivänä. Panttia lasissa ei kuitenkaan ole.

OLUTVIHKO & JUOMALISTA

Tapahtumassa on jaossa olutvihkoja, josta löydät eri panimoiden tuotteet listattuna.
Tapahtuman juomalista löytyy sähköisessä muodossa täältä

RUOKA JA VESI

Alueella on 5 eri ruokapistettä. Alueella on lisäksi vesipisteitä, joista saat vettä lasisi pesuun tai juotavaksi. Muista juoda myös vettä!

TUOTTEIDEN HINNAT

Panimot ja ravintolat määrittelevät tuotteidensa hinnat tapahtumassa itse. Aikaisempien vuosien perusteella oluiden hinnat ovat olleet 3e/6e (1.5 dl/3 dl) ja siiderit, lonkerot sekä viinit 5-9 euroa riippuen koosta. Ruoka maksaa annoksesta riippuen 5-14 euroa kalleimpien annosten ollessa kooltaan ns. tarpeeksi isoja.

OHJELMA

Lauantaina kello 20.00:
Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, vaan joskus täytyy kulkea tuskien tietä. Kuin entisajan shamaanit, kokoonnumme jälleen tänäkin vuonna Fat Lizardin pisteelle laulamaan yhteislauluna Tommi Läntisen Via Dolorosan karaokena.

TUPAKOINTI

Alueelle on merkitty kaksi tupakointialuetta erikseen. Savukkeiden ja eSavukkeiden polttaminen muualla alueella on kielletty.

ALUE JA SIISTEYS

Viethän roskasi alueella oleviin roskiksiin! Älä jätä niitä pöydille, tuoleille tai maahan. Kiitos!

WC-TILAT

Alueella on yksi WC-alue, joka sijaitsee alueen takapäädyssä. Alueelta löytyy myös yksi inva-WC.

DOKUMENTOINTI

Tapahtumassa otetaan videoita, sekä valokuvia. Näitä saatetaan käyttää tapahtuman markkinointitarkoituksiin tulevaisuudessa. Mikäli et halua itseäsi kuvattavan, pyydä valokuvaajaa poistamaan ottamansa otokset. Sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia saa myös pyytää poistettavan.